Accountmanager Makelaars (binnendienst)

Omschrijving


Als Accountmanager Makelaars in de binnendienst ben je gretig en scoor je graag. Daarom pak je met gemak en plezier de telefoon om makelaars te bellen. Die adviseer je over alle producten die funda hun te bieden heeft. Dat behelst veel meer dan targets opstellen en inkoppen; jij geeft namelijk advies op maat. Je gaat de diepte in en bouwt een relatie op met de makelaars binnen jouw eigen portefeuille. Dat moet ook wel, weet jouw voorganger Ynke, die inmiddels is doorgegroeid naar de buitendienst: ʻOmdat je de behoefte van jouw makelaars goed kent, voel jij haarfijn aan of het een deal is waar iedereen blij van wordt.’

Jij komt dan ook graag met nieuwe ideeën; je bent altijd pro-actief op zoek naar hoe je onze klanten het best kunt helpen. Graag denk je mee over hoe zij zichzelf bijvoorbeeld beter kunnen profileren. Die assertiviteit past bij funda: dit is verre van een stoffig kantoor, maar een bruisende plek waar elke dag nieuwe plannen worden gesmeed. Omdat we met funda altijd vooruit willen. Dat wil jij ook: vooruit én scoren. Altijd.


Wat ga je doen?

Doet een makelaar er verstandig aan om het kantoor te promoten op funda? Of wil hij juist advies over hoe een woning nóg beter opvalt? Dan is hij bij jou aan het juiste adres. Als Accountmanager Makelaars in de binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitbouwen van relaties met makelaars in het aan jou toegewezen klantenpakket. Je adviseert telefonisch over alle producten en diensten die funda hun te bieden heeft, en bent daarbij verantwoordelijk voor de gestelde targets.

Tegelijkertijd luister je naar de behoefte van de makelaars. Zo versterk je de positie van funda en verbind je ons met onze klanten. Daarnaast ben je op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen jouw marktgebied. Die deel je met de juiste collega’s. Je begint elke dag middels een team stand-up om elkaar goed op de hoogte te houden van lopende zaken. In de huidige situatie is dat via online video bellen, maar er zijn ook momenten op kantoor, zodat je met je collega’s kunt sparren.


Jouw team

Je werkt binnen het Salesteam dat zich richt op de makelaars. Je werkt samen met verschillende accountmanagers in de binnen- en buitendienst: Joost, Seff, Kelly, Ynke, Jeroen en Suus. Jullie zijn uitgesproken en kunnen tegen een stootje. Humor is belangrijk binnen het team, net als respect. Jullie werken hard, maar maken ook veel plezier. Rapporteren doe je aan Salesmanager Mark. Normaliter werken jullie samen vanuit een plek op ons kantoor aan het IJ, maar door Covid-19 heeft het team verschillende home offices en is Microsoft teams de verbindende factor. Echter zul je ook geregeld naar kantoor kunnen voor face-to-face overleg.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent energiek en hebt een enorme drive om successen te boeken. Jij krijgt een kick van goede omzetten én tevreden klanten. Je komt je afspraken na, bent een echte teamspeler en weet van aanpakken. Ook kun je als geen ander een probleem blootleggen en met praktische oplossingen komen. Verder:

 • Beschik je over een afgeronde hbo (of wo) opleiding;
 • Heb je ervaring met (telefonische) sales en ben je dus ook niet bang om de telefoon op te pakken;
 • Ben je salesgedreven en kick je op het behalen van targets;
 • Ben je assertief, bedenk je graag nieuwe ideeën en voer je die zelf uit;
 • Vind je het leuk om relaties op te bouwen;
 • Ben je zelfstandig, maar werk je net zo lief samen met je team;
 • Signaleer je klantbehoeftes en deel je deze met de core teams binnen funda.


Wij bieden

Funda biedt jou een van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Op een geweldig kantoor in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Je bent er binnen 2 tramhaltes vanaf Amsterdam CS, oftewel: 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen. Het is maar net waar je zin in hebt.


Je werkt samen met ruim 130 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct thuis voelt (zelfs nu we grotendeels thuiswerken vanwege Covid-19). Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (onder werktijd).
 • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, congressen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit uitgeleerd bent. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


  Interesse?
  Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

  Je solliciteert:
  Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

  Hoera!
  Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

  En dan...
  Als je positief door de telefonische screening heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

  To case or not to case
  Afhankelijk van de vacature kan een case onderdeel uitmaken van de procedure.


  Meer informatie?

  Bel of whatsapp recruiter Tessa de Beurs, via telefoonnummer +31- (0)6 46 87 77 26 of mail naar recruitment@funda.nl


  Ook funda neemt Covid-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren. Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.


  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.