Accountmanager Makelaars Zuid-NL (buitendienst)

Omschrijving


De Accountmanager Zuid-NL kan zijn mannetje (of vrouwtje) wel staan. Voor makelaars van Rotterdam en Middelburg tot aan Maastricht ben jij hét gezicht van funda; jij geeft hun advies en bouwt actief een relatie met ze op door regelmatig contact op te nemen. Voor je collega’s breng je de waardevolle stem van de makelaar het bedrijf binnen. Jij legt uit welke wensen er leven, hoe de markt zich beweegt en met welke tendensen wij rekening zouden moeten houden.

Jij begrijpt dat de wereld, zeker de vastgoedwereld, draait om relaties en netwerken. Daar investeer je dan ook in. Je runt bij wijze van spreken jouw eigen winkel in het zuiden en zorgt dat er gewinkeld blijft worden. Jij snapt namelijk dat makelaarstevredenheid en omzet zich nauw tot elkaar verhouden en bent daarom met jouw leaseauto veel onderweg. Tegelijkertijd houd je nauw contact met jouw Salesteam. Daar ligt de lat hoog, maar dat vind jij alleen maar leuk. Dat kan jouw collega Joost beamen: ʻJe werkt met veel verschillende soorten makelaars, die weer allemaal andere wensen hebben. De uitdaging is om voor elke makelaar met een passend advies te komen.’


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties met makelaars in de regio Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg, langs formele en informele wegen. Je spart met makelaars over hun inzet op funda en neemt ook verbeteringen mee. Je bent het gros van de tijd in het zuiden om klanten te bezoeken en je geeft diverse workshops en presentaties. Om die reden is het fijn dat je zelf in de regio woont.

Met behulp van de funda Barometer kun je makelaars helpen met het maken van datagedreven beslissingen als het gaat om een optimale presentatie op funda. Je werkt met duidelijke kwartaalplannen en dito doelstellingen en vertaalt jouw kennis naar een ambitieus regionaal salesplan. Voor het behalen van die omzettargets ben jij natuurlijk ook zelf verantwoordelijk.

Uitdagingen

Onlangs heeft funda behoorlijk wat nieuwe producten en diensten voor de makelaar op de markt gebracht. We hebben voldoende munitie om de markt te gaan bewerken. Zeker in het zuiden van Nederland zien we nog veel potentie. Aan jou de schone taak om te gaan vlammen en met behulp van data de makelaar van interessante inzichten te voorzien.


Jouw team
Je werkt binnen het Salesteam dat zich richt op de makelaars. Je werkt samen met verschillende accountmanagers in de binnen- en buitendienst: Joost, Walter, Eelco, Ingrid, Ynke, Ana en Suus. Jullie zijn uitgesproken en kunnen tegen een stootje. Humor is belangrijk binnen het team, net als respect. Jullie werken hard, maar maken ook veel plezier. Rapporteren doe je aan Salesmanager Mark.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij woont in het werkgebied (Zuid-Holland, Zeeland, Brabant of Limburg). Jij krijgt een kick van goede omzetten én tevreden klanten. Je komt je afspraken na, bent een echte teamspeler en weet van aanpakken. Ook kun je als geen ander een probleem blootleggen en met praktische oplossingen komen. Verder

 • Heb je minimaal een afgeronde Hbo-opleiding
 • Heb je minimaal 4 jaar werkervaring als Accountmanager buitendienst
 • Ben je resultaatgericht en gewend om zelfstandig te werken
 • Heb je ervaring met het opstellen van kwartaal- en accountplannen
 • Zie je kansen en benut ze maar wat graag
 • Heb je kennis van de B2B-markt
 • Ben je een ster in adviserend verkopen
 • Heb je ervaring met extern klantenbezoek op DMU-niveau en ben je representatief
 • Heb je bij voorkeur affiniteit of ervaring met online en/of vastgoed (dit is een dikke pré)
 • Sta je open voor feedback.


  Wij bieden

  Funda biedt jou één van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Op een geweldig kantoor in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Je bent er binnen 2 tramhaltes vanaf Amsterdam CS, oftewel: 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen. Het is maar net waar je zin in hebt.

  Je werkt samen met ruim 130 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct thuis voelt. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

  • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen)
  • Flexibele werktijden
  • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen
  • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (onder werktijd)
  • Elke dag een verse lunch, bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack
  • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, congressen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit uitgeleerd bent. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.
  • In deze functie krijg je ook een lease auto van de zaak.


  Interesse?
  Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

  Je solliciteert:
  Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen. Sollicitaties verstuurd via de button krijgen voorrang.

  Hoera!
  Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van onze Corporate Recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

  En dan...
  Als je positief door de telefonische screening heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

  To case or not to case
  Afhankelijk van de vacature kan een case onderdeel uitmaken van de procedure.

  Meer informatie? Bel of Whatsapp recruiter Kim Thomas, via telefoonnummer +31- (0)6 46 87 77 26 of mail naar recruitment@funda.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.