Accountmanager Online Advertising

Omschrijving


Onze Accountmanager Online Advertising (Binnendienst) is een vrouw of man met een missie. Jij bent representatief, commercieel ingesteld en wilt successen vieren. Jij weet ook dat het onderhouden én behouden van goede relaties met je klanten minstens zo cruciaal is als het behalen van een omzettarget. Jij bent communicatief sterk en weet als geen ander dat je binnen advertising zelf je prospects moet enthousiasmeren.


Jij houdt je staande tussen de vele adverteerders die hun boodschap bij funda naar voren willen brengen. Je weet precies wie daar het juiste potentieel voor heeft – en wie niet. En heb je eenmaal die topper te pakken, dan weet je precies wat hij of zij wil. Je voorziet de klant dus continu van custommade advies, zegt je toekomstige collega Shelly. ‘Door goed te luisteren naar onze huidige, en nog door jou te benaderen nieuwe, opdrachtgevers weet jij hun wensen feilloos te vertalen naar een passend campagneadvies. Het succes van de campagne en jouw goede aftersales zorgen ervoor dat onze adverteerders tevreden blijven en campagnes verlengd worden.’


Wat ga je doen?

Als Accountmanager Online Advertising (Binnendienst) ben je verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten rondom jouw toegewezen prospects, adverteerders en mediabureaus. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzetdoelstellingen door zelf actief de telefoon te pakken en mooie campagnes aan onze zakelijke klanten en prospects te verkopen.


Jij focust je dus niet alleen op bestaande, maar ook op nieuwe klanten. Je zoekt binnen no time uit wat hun marktpotentieel is en kwalificeert de accounts. Beloftevolle prospect gespot? Dan is het tijd voor actie: je zet de relatie met ze op, onderhoudt die en bouwt ʼm uit. Je geeft ze advies over de advertentiemogelijkheden, houdt daarbij rekening met hun wensen, maar je verliest nooit het commercieel belang uit het oog. Jouw administratie is altijd tiptop in orde, want je houdt zelf je contracten, e-mails, facturen en offertes bij. Je vakkennis is al net zo up-to-date, want jij weet dat je verantwoordelijk bent voor het gestelde omzettarget – en handelt daar dus ook naar.

Bij bewezen succes en de juiste persoonlijke ontwikkeling kan je promotie maken naar de buitendienst.


Jouw team

Je werkt samen met 8 gezellige collega's binnen het advertisingteam. Je werkt nauw samen met de yield managers, die verantwoordelijk zijn voor het inboeken en optimaliseren van campagnes, het maximaliseren van de omzet en rapportages sturen aan klanten. Tevens werken er drie accountmanagers in het advertisingteam, die jou graag de kneepjes van het vak bijbrengen. Rapporteren doe je aan Niels, onze Sales Director Advertising.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij staat bij je vrienden bekend als dé ondernemer(ster). Zonder aarzeling pak jij de telefoon, want je weet: de beller is sneller. Tevens ben je ontzettend nieuwsgierig en leergierig, dat is maar goed ook, want wij leiden je op tot volwaardig funderiaan.

Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Je hebt 1 à 2 jaar werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie in een dienstverlenende omgeving
 • Ervaring in online en programmatic advertising is een must
 • Met targets werken schrikt jou niet af

Wij bieden

Funda biedt jou één van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Op een geweldig kantoor in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Je bent er binnen 2 tramhaltes vanaf Amsterdam CS, oftewel: 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen. Het is maar net waar je zin in hebt.

Je werkt samen met ruim 130 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct thuis voelt. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
 • Flexibele werktijden.
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (onder werktijd).
 • Elke dag een verse lunch, bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, congressen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit uitgeleerd bent. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert:
Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van één van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan...
Als je positief door de telefonische screening heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

To case or not to case
Afhankelijk van de vacature kan een case onderdeel uitmaken van de procedure. 


Meer informatie? 

Bel of Whatsapp recruiter Kim Thomas, via telefoonnummer +31- (0)6 15 02 74 86 of mail naar recruitment@funda.nl

Ook funda neemt COVID-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren. Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.