Frontend Engineer (Team Funda in Business)

Omschrijving


Development bij funda betekent impact maken op de levens van miljoenen Nederlanders. Op dit moment zijn wij op zoek naar een Frontend Engineer in het Funda in Business team waar de focus ligt op ons commerciële vastgoed platform. Samen met jouw collega’s denk je actief na hoe we de gebruikerservaring op ons platform nóg beter kunnen maken.

Wat ga je doen?
Ze noemen je dan wel een frontend professional, jij ziet jezelf eerder als een softwareontwikkelaar. Jij bent een creatieve geest met oog voor kwaliteit en beheerst moderne frameworks als Vue.js. Je zou jezelf geen Full-Stack Engineer willen noemen, maar je weet genoeg om een gefundeerde discussie te kunnen voeren over hoe je een API op de juiste manier bouwt.

Wij zoeken een Frontend Engineer die ons Funda in Business team komt versterken. Op funda.nl vind je (bijna) alle huizen die in Nederland te koop staan en op fundainbusiness.nl vind je het commerciële vastgoed zoals kantoren, flexibele werplekken, agrarische grond/bedrijven, horecagelegenheden, garages, etc. Deze unieke markt vraagt om volledige focus van ons Funda in Business team. Zij proberen enerzijds de commercieel vastgoed zoekers van een goede gebruikerservaring te voorzien en anderzijds proberen zij het werk van de commerciële makelaars nog gemakkelijker te maken met de features die wij op het platform te bieden hebben.Jouw team
Als Frontend Engineer maak je onderdeel uit van een Scrum-team dat bestaat uit een Product Owner, UX Designer, verschillende Engineers en een Agile tester. Samen werken jullie aan een eigen focusgebied waarbinnen volop ruimte is voor nieuwe ideeën, experimenteren, trial & error en leren ‘on the spot’.

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • Expert in HTLML, CSS en Javascript
 • Ervaring met Vue.js
 • Een trackrecord van het bouwen van complexe applicaties met simpele code
 • Enthousiast over nieuwe technologieën en zin om hiermee te experimenteren
 • Ervaring met agile werken (wij scrummen)


Extra blij worden we als je:

 • inzicht hebt in frontend performance.
 • ervaring hebt met utility-first CSS frameworks zoals Tailwind CSS.
 • ervaring hebt met het bouwen van applicaties met Nuxt.js.


Wij bieden

Funda biedt jou een van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Zowel op kantoor als vanuit huis zorgen we dat funda voor jou voelt als een thuis. Je ontmoet je collega’s in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Werk je vanuit huis dan blijf je verbonden via Microsoft Teams en zorgen wij voor de juiste benodigdheden voor het inrichten van je thuiskantoor.


Je werkt samen met ruim 140 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct welkom voelt. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
 • Flexibele werktijden.
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (op kantoor, onder werktijd).
 • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag. Ook in tijden van Covid-19 besteed funda veel aandacht aan virtuele alternatieven.
 • De mogelijkheid tot het bijwonen van congressen, volgen van cursussen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit bent uitgeleerd. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert
Dat doe je door je CV inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan...
Als je positief door de telefonische screening en technische opdracht heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

To case or not to case
Voor deze vacature vragen we je na een succesvolle telefonische screening om een technische opdracht te maken.


Meer informatie?

Bel of whatsapp recruiter Tessa de Beurs via +31- (0)6 46 87 77 26 of Kim Thomas via +31- (0)6 15 02 74 86 of mail naar recruitment@funda.nl

Ook funda neemt Covid-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren. Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.