Front-end Flutter Developer (Accounts Team)

Omschrijving


Oké, dus jij wilt met de laatste technologie werken aan oplossingen die impact hebben op het leven van miljoenen mensen? Als Front-end Developer bij funda werk je samen met je team aan een gepersonaliseerde ervaring voor onze gebruikers op zowel desktop als onze app. Met jouw werk draag je bij aan het vinden van hun droomhuis (en dat dit niet niks).

Net als het gros van onze gebruikers zijn we bezig met een verhuizing. Althans, in technische zin. Om de funda-gebruiker een zo goed mogelijke app-ervaring te bieden, verhuizen we van native (Swift/Kotlin/Java) naar Flutter. Hierdoor hebben we nog maar één codebase nodig en kunnen we al onze nieuwe features in één keer uitrollen. Daarom zijn we op zoek naar een Flutter-savy Front-end Developer die net zo enthousiast is over Flutter als wij zijn (meer interfaces bouwen, minder code schrijven – yes!). Je nieuwe collega Arturo is zo’n enthousiasteling: ‘Team Accounts is het nieuwste development team binnen funda. Het werk is uitdagend, het team enorm leuk. Samen bouwen we aan de best mogelijke gepersonaliseerde ervaring voor onze miljoenen gebruikers.’


Jouw baan

Omdat geen huizenzoeker hetzelfde is, helpt jouw team om de gebruikerservaring op funda te personaliseren. Zo ga jij werken aan:

 • het optimaliseren van de plek van het funda-account in de app
 • op maat gemaakte functies voor individuele zoekopdrachten
 • gepersonaliseerde functies
 • gepersonaliseerde aanbevelingen en e-mailcampagnes

Jouw team
Je maakt deel uit van ons nieuwe Accounts Team, dat als eerste binnen funda met Flutter gaat werken en bestaat uit Arturo (full stack), Ivana (front-end) en onze nieuwe Product Owner. Daarbuiten werk je ook veel samen met UX, QA, Marketing en ons Data Team.

Functievereisten

Wie ben jij?

Je bent geen engineer die alleen in een hoekje code schrijft. Je houdt er namelijk van om samen met een team werk gedaan te krijgen. Daarnaast herken je jezelf ook in de volgende vereisten:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau
 • Minstens 3 jaar relevante front-end ervaring
 • Je hebt ervaring met Flutter (een must)
 • Je hebt ervaring met het bouwen van (high-volume) websites
 • Je kent je weg met Microservices: wij gebruiken Dotnet core 5 (laatste versie), Kubernetes en Microsoft Azure
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS en Javascript (Vue.js)
 • Je bent sociaal en werkt graag binnen en met een team
 • Jouw werk is testable
 • Je hebt ervaring met het bouwen van responsive e-mailcampagnes
 • Agile werken is je niet vreemd.


Wij bieden

Funda biedt jou een van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Zowel op kantoor als vanuit huis zorgen we dat funda voor jou voelt als een thuis. Je ontmoet je collega’s in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Werk je vanuit huis dan blijf je verbonden via Microsoft Teams en zorgen we voor de juiste benodigdheden voor het inrichten van je thuiskantoor.


Je werkt samen met ruim 140 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct welkom voelt. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
 • Flexibele werktijden.
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (op kantoor, onder werktijd).
 • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag. Ook in tijden van Covid-19 besteed funda veel aandacht aan virtuele alternatieven.
 • De mogelijkheid tot het bijwonen van congressen, volgen van cursussen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit bent uitgeleerd. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert
Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan...
Als je positief door de telefonische screening (en technische opdracht) heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

To case or not to case
Voor deze vacature vragen we je na een succesvolle telefonische screening om een technische opdracht te maken.


Meer informatie?

Stuur ons een mail naar recruitment@funda.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ook funda neemt COVID-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren (maar natuurlijk kunnen we bekijken of het mogelijk is om één van de interviewrondes bij ons op kantoor te doen). Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.