Fullstack Developer (Accounts Team)

Omschrijving


Een Fullstack Developer bij funda is maar wat trots dat zij of hij mag werken aan oplossingen die impact maken op miljoenen gebruikers per dag. Logisch, want dat is nogal wat. En daar blijft het niet bij: ondanks covid-19 blijft funda groeien en we zijn zelfs bezig met het opzetten van een nieuw Accounts team. Voor dit team zijn we op zoek naar gedreven, multidisciplinaire en slimme mensen. Mensen die houden van een technische uitdaging, een enorm bereik en willen bouwen aan features van begin tot eind.


Natuurlijk, we weten dat Fullstack Developers de banen voor het uitzoeken hebben. Dat weten jouw collega’s ook. Toch werken ze bij funda. Waarom? Omdat ze met de slimste mensen aan een groot merk willen werken. Samen met jouw nieuwe team zal jij werken aan het creëren van nieuwe gepersonaliseerde functies voor onze gebruikers en die hen zou helpen bij het vinden van hun droomhuis.

Wat ga je doen?
Bij funda geloven we niet dat Fullstack developers twee banen in hetzelfde tijdbestek uitvoeren. Nee, jouw werk is veelzijdig en jij bent zo’n iemand die kickt op een nieuwe uitdaging. Samen met jouw team richt je je op de wensen van onze gebruikers en zal je hun ervaring personaliseren. In praktijk betekent dit dat je gaat werken aan:

 • Op maat gemaakte functies voor individuele zoekers;
 • Gepersonaliseerde functies voor miljoenen gebruikers;
 • Gepersonaliseerde aanbevelingen en e-mailcampagnes.

Jouw team
Zoals we al eerder hebben laten vallen: jij komt te werken in ons nieuwe Accounts team. Dit kleine dedicated team bestaat uit een front-end developer (Ivana), een full stack developer (Jij?), een flutter/mobile developer (openstaande vacature), lead developer (Stephan) en een product owner (Ugo).

Functievereisten

Wie ben jij?
Jij beschikt over goede development skills, je bent proactief, gretig en resultaatgericht. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:


 • Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minstens 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met het bouwen van (high volume) websites;
 • Je weet hoe je moet werken met Microservices, .NET core 5 (laatste versie), Kubernetes en Microsoft azure;
 • Je hebt (enige) ervaring met HTML, CSS en Javascript (Vue.js);
 • Agile werken is je niet vreemd (wij scrummen);
 • Jouw werk is testable;
 • Je hebt ervaring met het bouwen van responsive e-mailcampagnes.


** Neigt jouw ervaring meer naar backend development dan fullstack? Dat is helemaal ok! Wij hechten veel waarde aan leergierige collega's en een sterke onderlinge samenwerking.**


Wij bieden

Funda biedt jou een van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Zowel op kantoor als vanuit huis zorgen we dat funda voor jou voelt als een thuis. Je ontmoet je collega’s in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Werk je vanuit huis dan blijf je verbonden via Microsoft Teams en zorgen wij voor de juiste benodigdheden voor het inrichten van je thuiskantoor.


Je werkt samen met ruim 140 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct welkom voelt. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
 • Flexibele werktijden.
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (op kantoor, onder werktijd).
 • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag. Ook in tijden van Covid-19 besteed funda veel aandacht aan virtuele alternatieven.
 • De mogelijkheid tot het bijwonen van congressen, volgen van cursussen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit bent uitgeleerd. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert

Dat doe je door je CV inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!

Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan...

Als je positief door de telefonische screening (en technische opdracht) heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

To case or not to case

Voor deze vacature vragen we je na een succesvolle telefonische screening om een technische opdracht te maken. 


Meer informatie? 

Stuur ons een mail naar recruitment@funda.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Ook funda neemt COVID-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren (maar natuurlijk kunnen we bekijken of het mogelijk is om één van de interviewrondes bij ons op kantoor te doen). Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.