.NET Developer (Core)

Omschrijving


Als .NET Developer bij funda draag je een belangrijke steen bij aan een product dat heel Nederland kent. Maar we zijn meer dan een marktplaats waar vraag en aanbod van miljoenen mensen samenkomt. Funda ontwikkelt zich richting een platform, waarop we onze bezoekers helpen in het hele proces rondom de koop of verkoop van een huis. Jij kunt je vinden in deze missie en houdt daarbij van een technische uitdaging, een enorm bereik en de laatste cloud-technologie (daar werken we aan terwijl je dit leest).


Je collega’s hier weten dat jij als .NET Developer de banen voor het uitzoeken hebt. En toch zitten zíj bij funda. Omdat ze met de slimste mensen aan een A-merk werken en omdat ze features van begin tot einde bouwen en deployen met continuous delivery. Omdat ze de vrijheid krijgen om oplossingen te bedenken die impact hebben op 77 miljoen bezoeken per maand.


Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van een van onze Core-teams. Samen werken jullie aan grootse technische uitdagingen die fundamenteel zijn voor ons platform en de engineering teams. Daarvoor gebruik je de nieuwste technieken. Je werkt vooral met Microsoft-server-technologieën zoals ASP.NET, C#, SQLServer en .NET Core, maar ook met open-source-producten zoals Apache Solr, Docker en Git. Het is fijn als je ervaring hebt met al die technologieën, maar zo niet dan leer je zo’n taal of tool bij ons snel genoeg.


Jouw team

Met een Service Owner en diverse Developers werk je aan een specifiek expertisegebied binnen het Core-domein. Daarbij is volop ruimte voor nieuwe ideeën, experimenteren, trial & error en leren ’on the spot’.

Vereisten

Wie ben jij?

Word je enthousiast van higly available & reliable systems? Dan is dit jouw baan. Als T-shaped professional ben je proactief, gretig en resultaatgericht. Door jouw sterke technische kennis en enorme drive ben jij de perfecte aanvulling op het team en krijg jij mensen snel met je mee.

Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met professioneel bouwen en monitoren van (high volume) platforms en websites
 • Ervaring met cloud development. Azure is een pré, maar ervaring met een andere grote cloud provider is ook welkom
 • Wij werken met ASP.NET en C#, het is fijn als je daar ook ervaring mee hebt
 • Je hebt ervaring met agile-werkwijzen
 • Je hebt ervaring met Test Driven Development (TDD)
 • Je hebt ervaring met alerting en monitoring tools. Datadog is een pré
 • Een DevOps-mindset en ervaring met het opzetten van application delivery pipelines is een pré


Wij bieden

Funda biedt jou een van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Op een geweldig kantoor in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Je bent er binnen 2 tramhaltes vanaf Amsterdam CS, oftewel: 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen. Het is maar net waar je zin in hebt.

Je werkt samen met ruim 130 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct thuis voelt (zelfs nu we grotendeels thuiswerken vanwege Covid-19). Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
 • Flexibele werktijden.
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (onder werktijd).
 • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, congressen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit uitgeleerd bent. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert
Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan...
Als je positief door de telefonische screening (en technische opdracht) heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

To case or not to case
Voor deze vacature vragen we je na een succesvolle telefonische screening om een technische opdracht te maken. 


Meer informatie? 

Bel of whatsapp recruiter Tessa de Beurs via +31- (0)6 46 87 77 26 of Kim Thomas via +31- (0)6 15 02 74 86 of mail naar recruitment@funda.nl

Ook funda neemt Covid-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren. Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.