Open sollicitatie

Omschrijving


Staat jouw ideale vacature hier niet tussen?

Geen nood. Wij zijn altijd op zoek naar talent dat ons omver weet te blazen. Overtuig ons van jouw kunnen en stuur een open sollicitatie.

Zo doe je dat

Upload jouw motivatiebrief met cv via de sollicitatiebutton. Zorg ervoor dat je zo duidelijk mogelijk aangeeft welke rol je binnen funda voor je ziet.


Weet dat funda een techbedrijf is, anders dan vaak wordt gedacht, werken er bij funda geen fotografen, interieurstylisten of makelaars. Helaas hebben wij geen passende vacatures in die richtingen.


Wél zijn we op zoek naar aanpakkers die beslissingen maken op basis van data, die weten hoe je een idee samen naar een hoger plan tilt. We werken graag met nieuwsgierige collega’s die beschikken over onuitputtelijke wil om te leren. Want alleen zo blijf je groeien. Als mens, als team én bedrijf.

Functievereisten

En dan?

Onze recruiters nemen binnen een week contact met je op. Mocht er op dit moment geen passende functie voor jou tussen zitten, dan bewaren wij graag jouw gegevens in onze recruitment database. Zo kunnen onze recruiters jou makkelijk bereiken in de toekomst. Je kunt hiervoor toestemming geven bij het uploaden van je documenten.


Jij biedt jouw talent, wij bieden jou

Funda biedt jou een van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Zowel op kantoor als vanuit huis zorgen we dat funda voor jou voelt als een thuis. Je ontmoet je collega’s in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Werk je vanuit huis dan blijf je verbonden via Microsoft Teams en zorgen wij voor de juiste benodigdheden voor het inrichten van je thuiskantoor.


Je werkt samen met ruim 140 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct welkom voelt. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

  • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
  • Flexibele werktijden.
  • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
  • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (op kantoor, onder werktijd).
  • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
  • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag. Ook in tijden van Covid-19 besteed funda veel aandacht aan virtuele alternatieven.
  • De mogelijkheid tot het bijwonen van congressen, volgen van cursussen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit bent uitgeleerd. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


Meer informatie?

Mail naar recruitment@funda.nl


Ook funda neemt Covid-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren. Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.