Senior .NET Developer (Platform Team)

Omschrijving


Wil jij niet langer verantwoordelijk zijn voor één knop, maar voor een heel platform? Dan ben je bij funda aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een nieuwe Senior .NET Developer voor team platform. Dit team werkt niet aan het product, maar is bezig met wat er binnen heel funda gebeurt en komt met oplossingen die het leven van al onze engineers makkelijker maakt. Dit vereist een andere manier, maar uitdagende manier van denken: uitzoomen, vooruitblikken en een visie vormen.

Funda mag dan dit jaar wel 20 jaar bestaan, we willen nog zeker 20 jaar door. Daarom is het belangrijk dat onze code goed gestructureerd is en maken we gebruik van domain driven design. Als senior developer zoek jij de balans tussen taken die snel opgelost moeten worden en op de rem trappen om ergens diep in te duiken. Tussen je collega’s coachen en tegelijkertijd met andere teams afstemmen of het wel een realistisch en duurzaam idee is. Maar dat is niet alles: volgens jouw collega XX [MG1] maak jij met jouw werk het verschil. “Natuurlijk, we hebben een enorme audience. Maar wat nog veel gaver is dat je ook in je eentje dingen kunt veranderen. Als jij een goed idee hebt en je team zover krijgt, kun je het gelijk oppakken. Dat is pas impact maken.” 


Wat ga je doen?

Als Senior .NET Developer voor team platform werk je niet direct voor een klantgroep. Nee, met jullie werk stellen jullie andere teams in staat makkelijk en efficiënt te werken. Dat betekent dat jullie binnen het bedrijf vooroplopen en door het hele landschap heen ploegen voor een geschikte oplossing. Dat is een gewilde positie voor engineers, omdat jullie team volop mag pionieren en de rest van het bedrijf volgt.

De afgelopen tijd is veel werk in onze nieuwe architectuur gestoken. Bepaalde zaken moeten nog in de core herbouwd worden, om ze toekomstproof te maken. Jij zal veel werken met Microsoft technologie zoals .NET Core en Azure maar ook met open-source-producten zoals Docker of Kubernetes. Je houdt je binnen het team voornamelijk met backend ontwikkeling bezig maar je vindt het ook niet erg om wat javascript te schrijven als dat nodig is.


Jouw team

Jij maakt straks onderdeel uit van ons kleine, dedicated platform team. Dit team bestaat onder andere uit Marije (Service Owner) Kateryna (QA Engineer) Tom (Software Engineer) en Pascal (Software Engineer). Jullie rapporteren aan Maarten (Lead Engineer)

Functievereisten

Wie ben jij?

Jij bent een developer met een behoorlijk trackrecord. Die ervaring heb je opgedaan bij een soortgelijke productgedreven organisatie, of bij een agency waarbij je keer op keer hetzelfde ‘trucje’ uitvoerde en nu een volgende stap wilt maken waarbij je voor een langere tijd kunt toeleggen in kwaliteit.

 • Minstens 7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met Scrum master of lead ervaring (je hoeft geen manager te zijn)
 • Je bent in staat om een technische richting te bepalen voor een team
 • Je hebt veel ervaring met .NET Core
 • Je hebt veel ervaring met werken in de Cloud (wij gebruiken Azure en Kubernetes)
 • Het is voor jou vanzelfsprekend om zo'n cloudomgeving op te zetten met infrastructure as code
 • Als je een nieuw systeem bouwt weet je hoe je domain driven design moet toepassen
 • Je hebt ruime ervaring met CI/CD
 • Je beschikt over uitstekende communicatieskills, bent geduldig en werkt graag binnen én met een team.

Wij bieden

Funda biedt jou een van de uitdagendste banen binnen jouw vakgebied. Zowel op kantoor als vanuit huis zorgen we dat funda voor jou voelt als een thuis. Je ontmoet je collega’s in hartje Amsterdam, op ons eigen funda-plein met vrij uitzicht op het IJ. Werk je vanuit huis, dan blijf je verbonden via online tools en zorgen wij voor de juiste benodigdheden voor het inrichten van je thuiskantoor. 

Je werkt samen met ruim 140 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct welkom voelt. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen)
 • Flexibele werktijden
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (op kantoor, onder werktijd)
 • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks: soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag. Ook in tijden van Covid-19 besteed funda veel aandacht aan virtuele alternatieven.
 • De mogelijkheid tot het bijwonen van congressen, volgen van cursussen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit bent uitgeleerd. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.

Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert
Dat doe je door je CV inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

To case or not to case
Voor deze vacature vragen we je na een succesvolle telefonische screening om een technische opdracht te maken.

En dan ...
Als je positief door de telefonische screening (en technische opdracht) heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal drie gespreksrondes verwachten.


Meer informatie?

Bel of whatsapp recruiter Kim Thomas via +31- (0)6 15 02 74 86 of mail naar recruitment@funda.nl

Ook funda neemt Covid-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We volgen de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren. Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.