Senior .NET Developer (TDM Team)

Omschrijving


Een .NET Engineer bij funda is terecht trots dat zij of hij mag werken aan oplossingen die miljoenen gebruikers per dag beïnvloeden. Dat is nogal wat. Funda mag dan vooral bekend zijn als dé plek waar je een huis (ver)koopt, maar we zijn meer dan dat. Achter de schermen bouwen we aan een platform waar we bezoekers met alle belangrijke zaken helpen rondom het kopen en verkopen van je huis. Als jij gek bent op technologische uitdagingen, wilt bijdragen én verschil maken en dagelijks wil werken met de nieuwste cloudtechnologie, dan zit je goed bij ons.


Je collega’s hier weten dat jij als .NET Engineer de banen voor het uitzoeken hebt. Waarom zíj bij funda werken? Ze werken met de slimste mensen aan een A-merk. Ze bouwen features van begin tot einde en verbeteren die keer op keer. En alsof dat nog niet genoeg is: bij funda krijgen zij, en jij, de vrijheid om oplossingen te bedenken die effect hebben op 77 miljoen bezoeken per maand.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het TDM team. Een grote stroom data maakt jou niet bang; je stroopt je mouwen op en zorgt er binnen funda voor dat alle data van verschillende externe databronnen bij de juiste persoon terechtkomt. Met jouw hulp maken Product Development Teams vervolgens in een handomdraai nieuwe services, voor zowel makelaar als consument. Met de bouw van jouw infrastructuur in de cloud weet je razendsnel op- en af te schalen.

Jouw Team

Samen met de anderen van het TDM Team maak je het leven van jouw collega’s een stuk makkelijker. Met jouw collega's Dmitry, Kwok en Lead Backend Maarten bouw je decoupled data supply services, zodat Product Development Teams met de juiste data aan de slag kunnen. Omdat het team klein (maar fijn) is, wordt jouw input zeer gewaardeerd. Samen denk je na, beslis je én maak je een blauwdruk van hoe development bij funda eruitziet.

Denk je graag buiten de gebaande kaders? Leuk! Er is in dit team genoeg ruimte voor nieuwe ideeën, experimenten, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. En mocht iets niet lukken, geen probleem: van elkaars fouten leren we.

Functievereisten

Wie ben jij?

Jouw hoofd loopt over van de innovatieve ideeën. Anderen overtuigen en het doorbreken van oude werkwijzen zie jij als een leuke uitdaging om ervoor te zorgen dat jouw plannen tot uitvoering komen. Samenwerken speelt daarbij een belangrijke rol. Je krijgt er energie van om samen met andere teams doelen te bereiken en je begrijpt dat communicatie daar een grote rol in speelt. Verder hecht je veel waarde aan je eigen ontwikkeling. Hou jij van een goed portie feedback en ben je niet bang voor een steile leercurve? Solliciteer!

We hebben ook nog een paar praktische eisen voor deze functie:


 • Je hebt minimaal 4 jaar aan relevante development werkervaring
 • Je hebt ervaring met het bouwen en monitoren van (high volume) websites
 • ASP.NET en C# hebben geen geheimen voor jou
 • Agile werken is je niet vreemd (wij scrummen)
 • Test-Driven Development (TDD) is iets waar je bekend mee bent
 • Je hebt een DevOps mindset en hebt hier aantoonbare ervaring mee
 • Heb je eerder in Datadog gewerkt? Perfect! Een andere alerting en monitoring tool is ook goed – zolang je maar ergens ervaring mee hebt.
 • Je hebt ervaring met clouddevelopment. Het is helemaal mooi meegenomen als dat in Azure is, maar andere grote cloudproviders zijn ook welkom.
 • Infrastructure as code is geen probleem voor jou. Bonuspuntje als je ervaring hebt in Terraform.
 • Heb je ervaring in domain driven design? Vergeet het niet te vermelden op je CV! Geen ervaring, maar toch enthousiast? Solliciteer, we leren het je graag.


Wij bieden

Funda biedt jou een van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Zowel op kantoor als vanuit huis zorgen we dat funda voor jou voelt als een thuis. Je ontmoet je collega’s in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Werk je vanuit huis dan blijf je verbonden via Microsoft Teams en zorgen wij voor de juiste benodigdheden voor het inrichten van je thuiskantoor.


Je werkt samen met ruim 140 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct welkom voelt. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
 • Flexibele werktijden.
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (op kantoor, onder werktijd).
 • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag. Ook in tijden van Covid-19 besteed funda veel aandacht aan virtuele alternatieven.
 • De mogelijkheid tot het bijwonen van congressen, volgen van cursussen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit bent uitgeleerd. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert
Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan...
Als je positief door de telefonische screening (en technische opdracht) heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

To case or not to case
Voor deze vacature vragen we je na een succesvolle telefonische screening om een technische opdracht te maken.

Meer informatie?

Stuur ons een mail naar recruitment@funda.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Ook funda neemt Covid-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren. Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.