Senior Software Engineer

Omschrijving


Een Senior Software Engineer bij funda is maar wat trots dat zij of hij aan een product werkt dat door heel Nederland gebruikt wordt. Jij hoeft jouw werk niet uit te leggen, iedereen kent funda. We zoeken gedreven, multidisciplinaire en slimme mensen. Mensen zoals jij. Die kicken op een technische uitdaging, een enorm bereik en willen werken met de nieuwste versies van .NET.

Je collega’s hier weten dat jij als Software Engineer de banen voor het uitzoeken hebt. En toch zitten zíj bij funda. Omdat ze met de slimste mensen aan een A-merk werken en omdat ze features van begin tot einde bouwen en deployen met continuous delivery. Omdat ze de vrijheid krijgen om oplossingen te bedenken die impact hebben op 77 miljoen bezoeken per maand. 

Wat ga je doen?

Jij werkt in een van de customer teams en dit betekend dat je mede verantwoordelijk bent voor het verbeteren van de ervaring van makelaars en consumenten op funda. Daarvoor gebruik je de nieuwste technieken. Je werkt vooral met Microsoft-server-technologieën zoals ASP.NET, C#, SQLServer en .NET Core, maar ook met open-source-producten zoals Apache Solr, Docker en Git. Je houdt je binnen het team zowel met front-end (MVC-pagina’s, javascript) als back-end ontwikkeling bezig. Het is fijn als je ervaring hebt met al die technologieën, maar zo niet dan leer je zo'n taal of tool bij ons snel genoeg.

Jouw team

Als Senior Software Engineer maak je onderdeel uit van een Scrum-team dat bestaat uit een Product Owner, UX Designer, meerdere Developers en een Agile Tester. Samen werken jullie aan een eigen focusgebied waarbinnen volop ruimte is voor nieuwe ideeën, experimenteren, trial & error en leren ‘on the spot’.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent proactief, gretig en resultaatgericht. Door jouw sterke technische kennis en enorme drive ben jij de perfecte aanvulling in het team en krijg jij mensen snel met je mee. 

Als T-shaped professional herken jij jezelf verder in het volgende:


 • hbo+ werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt ervaring met professioneel bouwen van (high volume) websites
 • Wij werken met ASP.NET en C#, het is fijn als je daar ervaring mee hebt (of snel kunt leren)
 • Je hebt ervaring met agile-werkwijzen (wij gebruiken scrum)
 • Jouw werk is testable
 • Een DevOps-mindset en ervaring met Cloud is een pre.


Wij bieden

Funda biedt jou een van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Op een geweldig kantoor in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Je bent er binnen 2 tramhaltes vanaf Amsterdam CS, oftewel: 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen. Het is maar net waar je zin in hebt.

Je werkt samen met ruim 130 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct thuis voelt (zelfs nu we thuiswerken vanwege Covid-19). Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
 • Flexibele werktijden.
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (onder werktijd).
 • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, congressen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit uitgeleerd bent. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert
Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan...
Als je positief door de telefonische screening (en technische opdracht) heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

To case or not to case
Voor deze vacature vragen we je na een succesvolle telefonische screening om een technische opdracht te maken. 


Meer informatie? 

Bel of whatsapp recruiter Tessa de Beurs via +31- (0)6 46 87 77 26 of Kim Thomas via +31- (0)6 15 02 74 86 of mail naar recruitment@funda.nl

Ook funda neemt Covid-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren. Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.