Software Engineer (Team Makelaars)

Omschrijving


Een Software Engineer bij funda is maar wat trots dat zij of hij aan een product werkt dat door heel Nederland gebruikt wordt. De code die jij schrijft wordt meer dan 77 miljoen keer per maand gezien. Maar dat is niet de enige manier waarop jij impact maakt: met jouw oplossingen draag je bij aan de verbetering van de journey van bezoekers op het moment dat zij misschien wel dé beslissing van hun leven maken. 


Wat ga je doen?
Bij funda werken we met verschillende klantgroepen en jij bent medeverantwoordelijk voor het verbeteren van de ervaring van makelaars in – jawel - Team Makelaars. Je schrijft vooral code in C# (we werken met de nieuwste versie van .NET), dat meerdere keren per dag wordt doorgezet op onze Kubernetes cluster dat gehost wordt in Azure. Het kan weleens voorkomen dat je even moet uitzoeken hoe je de legacy code moet refactoren, of dat je af en toe in de business logic moet duiken omdat niemand meer precies weet hoe dat zit.

Bij funda staat kwaliteit voorop. We hebben verschillende frontenders die zich buigen over de frontend van het platform en jij gaat je tegen de backend aan bemoeien. De code die jij schrijft wordt uitgebreid automatisch getest en geschreven met DDD in het achterhoofd. Het kan zijn dat je getagd wordt om een paar PRs te beoordelen, of wat van een collega te testen. Of dat je je buigt over vraagstukken als “Hoe kan ik deze oude monolitische logika iteratief in een mooie micro service duwen”. Jep, dat is een gave uitdaging. Als jij ook nog eens blij wordt van een 12-factor app, een clean architecture, DDD en Event Driven Architecture, solliciteer dan snel!


Jouw team

Als Software Engineer maak je onderdeel uit van een Scrum-team dat bestaat uit een Product Owner, UX Designer, verschillende Engineers en een Agile tester. Samen werken jullie aan een eigen focusgebied waarbinnen volop ruimte is voor nieuwe ideeën, experimenteren, trial & error en leren ‘on the spot’.

Functievereisten

Wie ben jij?

Jij bent proactief, gretig en resultaatgericht. Door jouw sterke technische kennis en enorme drive ben jij de perfecte aanvulling in het team en krijg jij mensen snel met je mee. Als T-shaped professional herken jij jezelf verder in het volgende:


 • Bachelor/master werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt ervaring met professioneel bouwen van (high volume) websites
 • Wij werken met ASP.NET en C#, het is fijn als je daar ervaring mee hebt (of snel kunt leren)
 • Je hebt ervaring met agile-werkwijzen (wij gebruiken scrum)
 • Jouw werk is testable
 • Een DevOps-mindset en ervaring met Cloud is een plus.Wij bieden

Funda biedt jou een van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Zowel op kantoor als vanuit huis zorgen we dat funda voor jou voelt als een thuis. Je ontmoet je collega’s in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Werk je vanuit huis dan blijf je verbonden via Microsoft Teams en zorgen wij voor de juiste benodigdheden voor het inrichten van je thuiskantoor.


Je werkt samen met ruim 140 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct welkom voelt. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
 • Flexibele werktijden.
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (op kantoor, onder werktijd).
 • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag. Ook in tijden van Covid-19 besteed funda veel aandacht aan virtuele alternatieven.
 • De mogelijkheid tot het bijwonen van congressen, volgen van cursussen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit bent uitgeleerd. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert
Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan...
Als je positief door de telefonische screening (en technische opdracht) heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

To case or not to case
Voor deze vacature vragen we je na een succesvolle telefonische screening om een technische opdracht te maken. 


More information?

Send an email to recruitment@funda.nl and we will contact you as soon as possible.Ook funda neemt Covid-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren. Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.