Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Job description


Als stagiair(e) Marketing en Communicatie communiceer jij niet alleen zo kristalhelder als zwembadwater, je bezit ook de drie essentiële D’s: je bent een sociale doener, durver en doorpakker. Jij schuift moeiteloos aan tafel bij een collega en zuigt als een spons razendsnel alle kennis en skills op. En weet die, al dan niet nóg slimmer, toe te passen in de praktijk.


Jij zorgt voor de inzet, wij voor de begeleiding. Jij kunt en wilt hard werken, durft initiatief te nemen, bent niet vies van een uitdaging en werkt net zo graag mee aan e-mail- en social-mediacampagnes als aan het organiseren van een (digitaal) evenement. Knappe koppen worden bij funda serieus genomen. Marketing heeft de scriptie van één van je voorgangers gebruikt als basis voor een nieuwe strategie rondom promotieartikelen. Geen slechte score, al zeggen we zelf.


Wat ga je doen?
Jij bent niet ‘de stagiair(e)’, maar draait volledig mee binnen de organisatie. Jouw takenpakket is vrij breed: je werkt mee aan productintroducties en campagnes, je helpt bij de verdere doorontwikkeling van onze contentplatformen en promoot de content via verschillende kanalen.


Daarnaast leer je werken met een intern reclameteam en draai je mee met het projectmanagement van meerdere projecten en campagnes. Je ondersteunt alle marketingteams (Consumenten, Makelaars, funda in business en Operations) bij ad-hoc werkzaamheden en bent het eerste aanspreekpunt voor alle marketing-gerelateerde verzoeken via e-mail.


Jouw team
Jij maakt als Marketing & Communicatie-stagiair onderdeel uit van de afdeling Marketing. Die bestaat uit 16 enthousiaste professionals: van Product Marketeers en Content Marketeers tot Analisten, én we hebben we een eigen inhouse creative team.

Requirements

Wie ben jij?
Jij bent enthousiast en staat te springen om alles dat je tijdens je studie hebt opgedaan, eindelijk in de praktijk te kunnen toepassen. Je bent ondernemend en creatief, werkt zelfstandig en bent flexibel. Ook beschik je over een gezonde dosis humor en kun je tegen een stootje. Verder vragen wij het volgende:

  • Hbo of wo, 3e of 4e jaar, richting Marketing, Communicatie of een andere vergelijkbare opleiding
  • Beschikbaar voor 40-urige werkweek (waarvan max. 8 uur per week voor stage-/afstudeeropdracht)
  • Het is voor jou geen probleem om naar ons kantoor in Amsterdam te komen maar ook kun je prima vanuit huis werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (en bij voorkeur spreek je ook een aardig woordje Engels)
  • We worden extra blij als je ervaring hebt met Google Analytics en een CMS-systeem


Wij bieden

Funda biedt jou een uitdagende stage binnen jouw vakgebied. Op een geweldig kantoor in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Je bent er binnen 2 tramhaltes vanaf Amsterdam CS, oftewel: 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen. Het is maar net waar je zin in hebt.

Je werkt samen met ruim 130 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct thuis voelt (zelfs nu we grotendeels thuiswerken vanwege Covid-19). Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

  • Minimale stageperiode: 20 weken (5 maanden), van februari 2021 tot en met juni 2021 (inclusief 5 vakantiedagen over de gehele periode)
  • Een maandelijkse stagevergoeding van €500,-
  • Wanneer je bij funda op kantoor werkt kun je rekenen op een heerlijke verse lunch, bereid door onze huiskoks.


Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert:
Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan...
Als je positief door de telefonische screening heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Vervolgens zal een van onze recruiters jou laten weten of jij onze stageplek mag gaan vervullen.


Meer informatie?

Bel of whatsapp recruiter Tessa de Beurs, via telefoonnummer +31- (0)6 46 87 77 26 of mail naar recruitment@funda.nl


Ook funda neemt Covid-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren. Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.