Overslaan naar content

Onze cultuur

Wat maakt funda funda? 

Dat kun je natuurlijk het beste aan onze collega’s vragen.

Dit is funda

hoogvliegers

nationaliteiten

gemiddelde leeftijd

vrouw, 62% man,

is intern de primaire taal (doorspekt met aardig wat Nederlands) 

croissants verslonden op jaarbasis

‘Iedereen bij funda is heel benaderbaar. Van je directe collega’s tot en met het management: het bedrijf is klein genoeg om met iedereen korte lijnen te hebben. Tijdens de onboarding praatten alle afdelingshoofden ons door hun werk, waardoor ik me als newbie heel welkom voelde. Als de Chief Technology Officer de tijd neemt om je te vertellen wat er speelt, voel je je meteen gewaardeerd.’  

Ugo Micheli

Bij funda hebben we zes waarden hoog in het vaandel. Ze heten heel toepasselijk onze ‘Fundamentals’. Klinkt als jou? 

Het grote plaatje

#1 Strengthen the ecosystem  

‘s Werelds allerbeste vastgoedplatform creëren – dat wil jij. Eentje die mensen helpt bij kopen en verkopen – zo eenvoudig en transparant mogelijk. Je hebt oog voor de behoeftes van al onze gebruikers wanneer je beslissingen neemt. Altijd.  

Op jouw conto

#2 Act like an owner   Je proactief opstellen en je verantwoordelijkheid nemen is jouw tweede natuur. Succes volgt dan vanzelf, weet jij. Je handelt niet vanuit de belangen van één team, maar vanuit de belangen van funda. Je investeert je tijd en middelen het liefst in wat ertoe doet: oplossingen. 

1 + 1 = 3 

#3 Teamwork pays off 

Je voelt je verantwoordelijk voor de prestatie van je team en het bedrijf. Je zet altijd een stap extra en vertrouwt erop dat je collega’s – binnen en buiten je team – hetzelfde doen. Je voelt feilloos aan wanneer je anderen moet betrekken, en wanneer niet.

Het staat in de cijfers 

#4 Data drives our decisions  

Je maakt veel en graag gebruik van onze goudmijn aan data. Je gebruikt data om meningen te testen en valideren – ook die van jezelf. Zodat je vervolgens de beste beslissingen kunt nemen.  

We falen niet, we leren

#5 Learning never stops  

Je bent van nature nieuwsgierig en gelooft dat je nooit bent uitgeleerd. Falen zet je om in inzichten en groei. Je omarmt feedback en helpt andersom ook je collega’s om te ontwikkelen.  

Iemand nog een rondje? 

#6 Work hard, play hard 

Je houdt ervan om onderdeel te zijn van een team en maakt daar graag een feestje van. De klus klaren is altijd jouw eerste prioriteit. Behaalde doelen laat jij niet onopgemerkt voorbijgaan – die worden gevierd. Target gemist? Dan reflecteer je.

Building Blocks 

Wat maakt funda funda? In onze serie #BuildingBlocks op LinkedIn geven we het antwoord op die vraag.  

Ben jij onze volgende building block? 

Geweldige bedrijven zijn gebouwd op geweldige mensen. Kom bij funda werken en help ons een verschil maken in de huizenmarkt.