Skip to content

Zo werven we

Zoeken naar de perfecte klik 

Leuker kunnen we het wél maken 

Solliciteren doe je niet elke dag (hopen we), dus proberen we het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Omdat een goede klik met je collega’s belangrijk is voor succes en plezier tijdens het werk, zorgen we dat je er verschillende ontmoet. Uiteraard is solliciteren tweerichtingsverkeer; voel je vrij om net zo veel vragen op ons af te vuren als andersom. 

Dit kun je verwachten 

Goed om te weten: de stappen en volgorde kunnen per afdeling verschillen. In elke vacature staan de precieze stappen voor het proces voor die functie.  

Solliciteren 

Waar het allemaal mee begint. Schrijf ons een brief. Doe je verhaal in een video. Verpak je boodschap in codeertaal. Doe wat bij jou en je talent past. En vergeet je cv niet. 

Kennismaking met een recruiter 

Ontmoet een van onze recruiters in een korte videocall. Jij krijgt een eerste indruk van hoe het is om bij funda te werken, wij krijgen een eerste indruk van jouw talent. (Reken ook op een aantal praktische vragen over opzegginsperiode, begindatum en salaris.)   

Werkinhoudelijk interview

Duik met twee toekomstige teamleden in de rol. Zijn de functie en jouw vaardigheden een goede match? Welke ervaring neem je mee, welke wil je nog opdoen? Voelt het goed van beide kanten?  

Opdracht

Bij tech-, product- en marketinggerelateerde functies vragen we je een opdracht te maken (ongeveer een halve dag werk). De perfecte manier om ons te laten zien hoe je denkt, problemen benadert en feedback ontvangt. Zo proef je hoe het is om te werken bij funda, maar dan écht. 

Match-interview 

Ontmoet nog twee teamleden. Dit gesprek draait om de vraag: pas je in het team? Matchen onze waarden met de jouwe? Voelen we die ‘klik’?  

Koffie met ET-lid  

Ontmoet een van de leden van ons Executive Team voor een informeel gesprek. Ons ET streeft ernaar iedereen even persoonlijk te spreken. Een mooie gelegenheid om funda weer net vanuit een ander perspectief te leren kennen en je laatste vragen te stellen.

Emigreren voor funda: hoe werkt dat? 

Naar Nederland emigreren om bij funda te komen werken is een grote stap. Begrijpen we. Daarom helpen we je zo veel mogelijk. Benieuwd wat je kunt verwachten?

Vragen? Check onze FAQ 

Heb je nog een vraag over ons sollicitatieproces of over werken bij funda? Misschien hebben we ‘m al beantwoord.