Skip to content

Stagiair Marketing & Communicatie

AmsterdamMarketing

Functieomschrijving


Met een goede stage heb je de halve wereld. Zo ook bij funda: als stagiair Marketing & Communicatie krijg je de kans om vijf maanden lang ervaring op te doen bij verschillende gave projecten. Van het organiseren van events voor makelaars tot meedenken over een productcampagne: je bent een extraordinaire allrounder en deinst niet terug voor een uitdaging (of twee).

Het gas mag erop, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat je de tijd neemt om high fives te innen en je te verdiepen in onderdelen die jou goed liggen. ʻAls jij het bijvoorbeeld leuk vindt om te schrijven en nieuwsbrieven en social wil oppakken, dan kan dat,’ vertelt jouw stagebegeleider Hilje. ʻBinnen het team heeft iedereen een eigen expertise en jij kunt aan cherry picking doen: waar wil je een verdiepingsslag maken en van wie kun je dat leren? Je bepaalt je eigen koers.’

Jouw dag

Met je team neem je vaak even de dag door. Op kantoor (minimaal twee dagen per week) gebeurt dat bij het koffieapparaat, werk je vanuit huis, dan beginnen we met een online stand-up. We overleggen wat iedereen die dag gaat doen en – minstens zo belangrijk – kletsen met een kop koffie even bij en bespreken de laatste films. Na het checken van de marketinginbox duik je in je vaste project: een uitwisseling tussen makelaars en funda-medewerkers om de klanttevredenheid te verhogen. Na de lunch (hadden we al verteld dat we eigen chefs hebben die elke dag de lekkerste lunch bereiden?) help je Garikai een handje met een analyse en vraagt Nina of je even mee kunt denken met een productcampagne. Voor je het weet, is het al 17.00 uur. Zei iemand daar vrijmibo?

De stage in vogelvlucht

Tijdens deze stage draai je een eigen project: samen met Hilje organiseer je een uitwisselingsdag tussen funda-medewerkers en makelaars. Dit soort projecten draagt bij aan de positionering van funda naar de makelaar toe. Funda is een geliefd merk en we moeten onze klanttevredenheid hoog houden, altijd. Je werkt ad hoc aan veel verschillende projecten met jouw B2B-collega’s, maar maakt ook weleens een uitstapje naar het B2C-team of het inhouse Creative team. Wanneer er een concept bedacht moet worden, bijvoorbeeld.

Vereisten

Het team

Als stagiair Marketing & Communicatie maak je onderdeel uit van de afdeling Marketing en, specifieker nog, het altijd gezellige B2B-team. Dit team bestaat uit Content Marketeer Hilje (jouw stagebegeleider), Marketing Analyst Garikai, Communicatie Specialist Noor, Product Marketeer Nina, CRM Marketeer Joachim en jullie Team Lead Jurriaan. Daarnaast werk je ook veel samen met het B2C-team, Marketing Operations, het creatieve hart van Marketing en met Sales.

Jouw profiel

Je bent enthousiast en kunt niet wachten om ein-de-lijk alles wat je tijdens je studie hebt opgedaan in praktijk te brengen. Je bent ondernemend en creatief, werkt zelfstandig en bent flexibel. Ook fijn: je beschikt over een gezonde dosis humor en kunt tegen een stootje. Verder vragen wij het volgende:

- Je bent een derde- of vierdejaars student in de richting van marketing en/of communicatie, of doet een vergelijkbare studie

- Je bent beschikbaar tussen september 2022 en januari 2023

- Ervaring met CRM en CMS software is fijn, maar geen must als je een beetje tech savvy bent en nieuwe skills wil leren

- Je spreekt Nederlands, Engels is mooi meegenomen

Dealmakers

- Je bent een allesdoener en doorpakker

- Je studeert (logisch wel, maar toch)

- Een stagevergoeding van € 500 per maand kan je bekoren

Dealbreakers

- Je bent verlegen en kijkt graag de kat uit de boom

- Je wordt nerveus van ad-hocklussen

- Je hebt belvrees


Wij regelen de watten, jij mag erin gaan liggen:

  • Hybride werken met één vaste kantoordag
  • Contracturen (32/36/40) zijn bespreekbaar
  • Een netto vergoeding voor je telefoon en internet van maximaal € 85 per maand
  • Een thuiswerkvergoeding van € 2 per dag
  • Volledige reiskostenvergoeding voor kantoordagen (vanaf 5+ km woon-werkverkeer)
  • Onbeperkt toegang tot mentale support via OpenUp, inclusief telefonische consulten met psychologen om stoom bij af te blazen, praktische tips van te krijgen of gewoon voor een luisterend oor
  • De mogelijkheid om 14 dagen per jaar vanuit het buitenland (EU/EER) te werken 
  • Betaald abonnement op geselecteerde gyms en regelmatige massages op kantoor
  • Lunch op kantoor, vers bereid door onze huiskoks
  • Feestjes, teamuitjes én een cadeautje voor je verjaardag. Of zomaar, omdat het kan

Interesse?

Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert
Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan ...
Als je positief door de telefonische screening heen bent gekomen, kun je hooguit nog één sollicitatieronde verwachten.

Meer informatie?

Mail naar recruitment@funda.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd, kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij regelen de watten. Jij mag erin gaan liggen.