Senior Flutter Developer (Platform Apps Team)

Omschrijving


Oké, dus jij wilt met de laatste technologie werken aan oplossingen die impact hebben op het leven van miljoenen mensen? Dan zit je bij funda op de juiste plek. Op dit moment zijn we druk bezig om onze app-ervaring te verbeteren door crossplatform met één codebase (Flutter) te werken. Hierdoor kunnen we het tussen web en apps ontstane gat dichten en nóg gestroomlijnder nieuwe features uitrollen. Daarom zoeken we een Senior Software Developer die warmloopt voor een mooie uitdaging en de basis legt hoe wij Flutter verder integreren in onze native apps.


Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor de integratie van Flutter-modules in native apps en dat je teams in staat stelt om met Flutter modules te bouwen en platformspecifieke onderwerpen aan te pakken, zoals onze mobile architectuur, CI/CD en Analytics. Klinkt goed? Dat is het ook. Volgens je nieuwe collega Rajat is dit een positie waar je impact maakt. ‘Door je aan te sluiten bij het Platform Apps Team ben je niet alleen de engineer die awesome features bouwt op mobile apps, maar ook anderen in staat stelt dat te doen. Je helpt ze met de benodigde tooling en coaching, en bouwt modules om de ontwikkeling te versnellen. Je zorgt niet alleen voor impact, je bént de impact.’


Jouw baan

We noemden het hierboven al: je belangrijkste taken bestaan uit het ontwikkelen van features in Flutter, maar ook in native Swift. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de migratie. Daarnaast zorg je dat bugs in een oogwenk zijn opgelost.


Jouw team

Zolang we kunnen herinneren, werken we met een speciaal iOS- en een Android-appsteam. Die tijd is sinds de komt van Flutter voorbij: daarom zijn we een nieuw platformteam, waar jij deel uit van gaat maken. Binnen dit Platform Apps-team is er veel ruimte voor nieuwe ideeën en experimenteren. Je directe collega’s zijn: Rajat (App Developer), Maarten (Service Owner) en Kateryna (QA Engineer).

Functievereisten

Wie ben jij?

Je barst van de ideeën en schuwt niet om door barrières heen te breken als het moet. Samenwerken is een sleutelwoord in jouw carrière – het inspireert je en je weet als geen ander dat communicatie meer behelst dan vragen beantwoorden die andere mensen je stellen. Je bent actief op zoek naar feedback en vreest een steile leercurve niet (de vastgoedwereld heeft veel geheimen voor beginners).

Afgezien van het feit dat je een buitengewoon leuk mens bent, zoeken we de volgende vereisten in onze nieuwe collega:


 • Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau
 • Je hebt minstens 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, inclusief een aantal jaar ervaring in iOS development (je zal wel eens native code moeten schrijven omdat we aan het migreren zijn)
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met Flutter
 • Je hebt ervaring met het bouwen en monitoren van mobiele apps
 • Je weet hoe je de architectuur voor een mobiele app moet opzetten
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van nieuwe features in Flutter
 • Je hebt kennis van back-end systemen, bij voorkeur .NET Core
 • Je hebt uitstekende communicatieskills
 • Werken in een agile werkomgeving heeft voor jou geen geheimen
 • Je werkt graag binnen en met een team.


Wij bieden

Funda biedt jou een van de meest uitdagende banen binnen jouw vakgebied. Zowel op kantoor als vanuit huis zorgen we dat funda voor jou voelt als een thuis. Je ontmoet je collega’s in hartje Amsterdam, met ons eigen fundaplein en vrij uitzicht op het IJ. Werk je vanuit huis dan blijf je verbonden via Microsoft Teams en zorgen we voor de juiste benodigdheden voor het inrichten van je thuiskantoor.


Je werkt samen met ruim 140 (internationale) knappe koppen die ervoor zorgen dat jij je direct welkom voelt. Logischerwijs zorgen wij goed voor onze talenten en dus ook voor jou. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een uitstekend salaris met een jaarlijkse bonusregeling en 25 vakantiedagen (je kunt er ook meer bijkopen).
 • Flexibele werktijden.
 • Een vergoeding voor je telefoon, internet thuis, reiskosten, sportschool en een gedeelte van je pensioen.
 • 6 keer per jaar een heerlijke stoelmassage (op kantoor, onder werktijd).
 • Elke dag een verse lunch (wanneer je op kantoor werkt), bereid door onze huiskoks. Denk aan soep, salades, brood van de bakker en elke vrijdag een snack.
 • Etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag. Ook in tijden van Covid-19 besteed funda veel aandacht aan virtuele alternatieven.
 • De mogelijkheid tot het bijwonen van congressen, volgen van cursussen en opleidingen. Bij funda geloven we namelijk dat je nooit bent uitgeleerd. Ook kun je je ideeën de vrije loop laten tijdens onze hackathons.


Interesse?
Bij funda houden we van snel schakelen. Daarom kun je de volgende procedure verwachten:

Je solliciteert
Dat doe je door je cv inclusief sollicitatiebrief (of video) via de solliciteerbutton in te sturen.

Hoera!
Door naar de volgende ronde? Dan krijg je van een van onze recruiters een uitnodiging voor een telefonische screening.

En dan...
Als je positief door de telefonische screening (en technische opdracht) heen bent gekomen, plannen we zo snel mogelijk een eerste sollicitatiegesprek met jou in. Je kunt maximaal twee gespreksrondes verwachten.

To case or not to case
Voor deze vacature vragen we je na een succesvolle telefonische screening om een technische opdracht te maken.


Meer informatie?

Stuur ons een mail naar recruitment@funda.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.Ook funda neemt COVID-19 erg serieus en daarom werken vrijwel alle funda-medewerkers vanuit huis. Dat betekent niet dat ons recruitmentproces stil komt te liggen. We houden ons vast aan de normale procedure, maar zullen deze virtueel uitvoeren (maar natuurlijk kunnen we bekijken of het mogelijk is om één van de interviewrondes bij ons op kantoor te doen). Voor elke stap in jouw sollicitatieproces zullen onze recruiters je precies uitleggen wat je kunt verwachten.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.