Overslaan naar content

Werken bij funda 

Klaar om te vlammen? 

Heb jij het talent, de ideeën en de drive om ons platform van A naar A++ te helpen ontwikkelen?

Wie we zijn

Ja, we zijn een marktplaats – dé marktplaats – voor vastgoed in Nederland. Maar we zijn meer dan dat. Met een team van 141 knappe koppen ontwikkelen we nieuwe features, diensten, producten en content. Alles om onze gebruikers te helpen een woning te vinden, verkopen en alles daartussenin. En om makelaars te helpen hun diensten en objecten te vermarkten.

Onze cultuur

Verwacht bij funda een warm welkom. We houden van plezier, vertier en lekker eten (ja, funda-kilo’s zijn een ding). We zijn ook gedreven, resultaatgericht en ambitieus. De sfeer op kantoor is informeel: we nemen ons werk serieus, maar onszelf niet te veel.

Zo werken we

We hebben verschillende talenten, maar één gemeenschappelijk doel: onze gebruikers de allerbeste ervaring op ons platform geven. Afdelingen die langs elkaar heen werken, mijden we als de pest, liever werken we in multidisciplinaire klantteams. Korte lijnen, kleine teams. Agile, flexibel en hybride. Deels thuis, deels op kantoor.  

Tech-hart op de juiste plek

Twee decennia funda. Voor een tech-bedrijf is dat stokoud. Maar volwassen als we zijn, doen we ons best om jong van geest te blijven. En dat betekent continu werken aan het innoveren van onze tech. funda tech stack

Wij regelen de watten. Jij mag erin gaan liggen.  

Kom erbij

Begint je hart al sneller te kloppen? Kijk dan snel of een van onze vacatures om jouw naam schreeuwt. Ook open sollicitaties zijn welkom.